Meteen naar de inhoud

over mij

Mijn naam is Marco Kraai. Alweer vanaf 1995 ontwerp, maak en begeleid ik grafische communicatie voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Vaak onder de naam Studio MK, de naam van mijn studio, maar ook in dienstverband en freelance.

Met ruime ervaring als grafisch ontwerper voor A-merk, familiebedrijf of start-up hebben mijn klanten mij geleerd snel in te leven in de consument en de zakelijke markt. Zonder uitgebreide briefing weet ik op maat te schakelen en zorg ik voor het consistent vormgeven en doorvertalen naar bijna alle denkbare grafimedia. Ik heb vaak aan een half woord genoeg (zeggen mijn klanten) en dat maakt samenwerken een stuk makkelijker en leuker. 

Ik geloof dat veel dingen simpeler en menselijker kunnen en bedenk graag samen met mijn klant nieuwe invalshoeken. Of het nu gaat om het verbeteren van een bestaand concept, een eerste idee of de afronding van een opmaak.

Ik werk(te) voor o.a. Continental, KRKTR projectontwikkeling, AM, AIWA Europe, Vastgoedcommunicatie bureau Incombinatie ( KondorWessels, Vanwonen, Boei, Van Wijnen), Studio Dokwerkers (Fujitsu), Miele Nederland, Riz bouw, Sap, Studio Incognito (Keylane), Terberg Systems, Jonge Balie, Rachmaninoff wonen, Remake architectuur, Van Benthem & Keulen en Vereniging Eigen Huis.