Meteen naar de inhoud

"ik ontwerp sterke vastgoedverhalen"

Het is altijd een leuk moment als een plan op tafel komt. Ik heb alle aandacht voor de invalshoeken van architect en ontwikkelaar en bedenk een creatief concept dat naadloos aansluit bij het verhaal van de mooiste vastgoedprojecten.

En dat zijn er de afgelopen jaren heel wat geweest. Ik heb met veel plezier specifiek ontworpen voor vastgoed, zowel online, digitaal als in drukwerk.

Met een schat aan ervaringen heb ik in 2020 de stap genomen mij met studio Marco Kraai te focussen op vastgoedcommunicatie voor nieuwbouw en herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Samen met mijn eerdere werk voor bureaus en klanten in de woonbranche zoals Miele en Vereniging Eigen Huis weet ik een beleving te bouwen die écht past bij de wereld van jouw potentiële koper.

In vastgoedcommunicatie werk(te) ik o.a. voor KRKTR, AM, Incombinatie (AM, Boei, BPD, Gemeente Arnhem, KondorWessels Projecten, MBB, Solidiam, Stadswaarde, Timpaan, VanWijnen, VanWonen, Veluwezoom Verkerk), Bunnik Projecten, Kikx development, Riz bouw en Remake. In de woonbranche voor Miele Nederland, Rachmaninoff wonen, Remake architectuur en Vereniging Eigen Huis.