over mij

Het is altijd een leuk moment als een plan op tafel komt. Ik heb alle aandacht voor de invalshoeken van architect en ontwikkelaar en bedenk een creatief concept dat naadloos aansluit bij de identiteit van de mooiste vastgoedprojecten.

En dat zijn er de afgelopen jaren heel wat geweest. Ik heb met veel plezier specifieke ontworpen voor vastgoed, zowel online, digitaal als in drukwerk.

Met een schat aan ervaringen heb ik in 2020 de stap genomen mij met studio Marco Kraai te focussen op vastgoed communicatie voor nieuwbouw en herbestemming. 

Samen met mijn eerdere werk voor bureaus en klanten in de woonbranche zoals Miele en Vereniging Eigen Huis weet ik een beleving te bouwen die écht past bij de wereld van jouw potentiele koper. 

wil je een
indruk van
mijn werk?

Ik werk(te) o.a. voor KRKTR projectontwikkeling, vastgoed communicatiebureau Incombinatie
(AM, Boei, BPD, Gemeente Arnhem, KondorWessels Projecten, MBB, Solidiam, Stadswaarde Vastgoedontwikkeling, Timpaan, VanWijnen, VanWonen, Veluwezoom Verkerk), Bunnik Projecten, Kikx development en Riz bouw. In de woonbranche voor Miele Nederland, Rachmaninoff wonen, Remake architectuur en Vereniging Eigen Huis.