Meteen naar de inhoud

over mij

Mijn naam is Marco Kraai.  Ik ontwerp, maak en begeleid communicatie-uitingen voor de opdrachtgever die rechtstreeks bij de communicatiemaker aanklopt. Vaak onder de naam Studio MK, de naam van mijn studio, maar ook in dienstverband en freelance.

Met ruime ervaring als grafisch ontwerper voor A-merk, familiebedrijf of start-up hebben mijn klanten mij geleerd snel in te leven in de consument en de zakelijke markt. Zonder uitgebreide briefing weet ik op maat te schakelen en zorg ik voor het consistent vormgeven en doorvertalen naar bijna alle denkbare grafimedia. Ik heb vaak aan een half woord genoeg (zeggen mijn klanten) en dat maakt samenwerken een stuk makkelijker en leuker. 

Ik geloof dat veel dingen simpeler en menselijker kunnen en bedenk graag samen met mijn klant nieuwe invalshoeken. Of het nu gaat om het verbeteren van een bestaand concept, een eerste idee of de afronding van een opmaak.

Ik werk(te) voor o.a. Continental, KRKTR projectontwikkeling, AM, AIWA Europe, communicatiebureau .Inc (KondorWessels, Vanwonen, Boei, Van Wijnen, Timpaan), Studio Dokwerkers (Fujitsu), Miele Nederland, Riz bouw, Sap, Studio Incognito (Keylane), Terberg Group, Jonge Balie, Rachmaninoff wonen, Remake architectuur, Van Benthem & Keulen advocaten en Vereniging Eigen Huis.